اجاره کلایمر در عسلویه کلایمر جایگزین داربست در عسلویه
وب سایت رسمی کلایمر ایران به آدرس https://klaymer.ir قصد معرفی کامل عسلویه را برای شما دارد از این رو شما میتوانید در پروژه هایی که در عسلویه هستند و نیاز به کلایمر دارند را از این شرکت تامین نمایید خدمات ما شامل فروش کلایمر در عسولیه و اجاره کلایمر در عسلویه و یا همان جایگزین داربست در عسلویه است.
بندر عَسَلویه یک شهر بندری و مرکز شهرستان عسلویه از توابع استان بوشهر در جنوب ایران و در کرانه خلیج فارس است. منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به حوزه گاز پارس جنوبی که در میان خلیج فارس واقع شده (دنباله حوزه گنبد شمالی قطر) دسترسی دارد. فاصله بندر عسلویه تا مرکز استان بندر بوشهر ۲۹۰ کیلومتر است.
شرکت کلایمر یک شرکت معتبر در زمینه خرید کلایمر در عسلویه و اجاره کلایمر در عسلویه می باشد و ما به شما این اطمینان را میدهیم که دستگاه های تولید شرکت ما از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستن و شما میتوانید با خیالی آسوده از دستگاه های کلایمر ما استفاده نمایید. قبل از نصب و راه اندازی تست های امنیتی در آن لحاظ و به صورت دقیق بررسی میشوند با اطمینان خاطر سفارش دهید.
محدوده منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس براساس مصوبه هیئت وزیران و شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی به این شرح تعیین گردیدهاست: از غرب به روستای شیرینو، از جنوب به خلیج فارس، از شمال به دامنه ادامه سلسله جبال زاگرس و از شرق به روستای چاه مبارک. این محدوده طبق مصوبه هیئت وزیران ۱۰۰۰۰ هکتار بوده که براساس استانداردها تفکیک میگردد.
این منطقه در شرق استان بوشهر در حاشیه خلیج فارس در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندر بوشهر و در ۴۲۰ کیلومتری غرب بندر لنگه و در ۵۷۰ کیلومتری غرب بندرعباس واقع است (همجواری استان بوشهر با استانها: از شمال به فارس، از شرق به هرمزگان و از غرب به خوزستان کهگیلویه و بویراحمد) و حدود ۱۰۰ کیلومتر با حوزه گاز پارس جنوبی که در میان خلیج فارس واقع شده (دنباله حوزه گنبد شمالی قطر) فاصله دارد.
وجه تسمیه عسلویه
رضا طاهری در کتاب از مروارید تا نفت (شرح مفصل تاریخ عسلویه و شهرستان کنگان) مینویسد نام «عسلویه» مرکب است از: عسل + او (= آب) + -ه (پسوند)، و روی هم رفته به معنای «آب عسلی» است. عسلویه در زمانهای کهن از توابع سیراف کهن محسوب میشدهاست.
منطقه ویژه اقتصادی عسلویه
نوشتار اصلی: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه
منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) در سال ۱۳۷۷ طبق مصوبه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی برای بهرهبرداری از منابع نفت و گاز حوزه پارس جنوبی و انجام فعالیتهای اقتصادی در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی در محدوده نوار ساحلی عسلویه و خلیج نایبند به وسعت ۳۰ هزار هکتار تأسیس شد.
پس از تأسیس منطقه ویژه، به علت آلودگی ناشی از تأسیسات صنعتی که از نظر میزان آلایندگی در دنیا بینظیر میباشد، بیماریهای ناشناخته و مادرزادی در میان نوزادان و ساکنین منطقه به شدت شیوع یافتهاست.[۴][۵] بارها صحبت دربارهٔ تبدیل به منطقه آزاد شدن عسلویه گردیده و اسکله ای به همین منظور تأسیس گردید ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
مردم عسلویه
طبق سرشماری رسمی سال ۱۳۹۵ جمعیت شهر عسلویه ۱۳٬۴۷۶ نفر بود.[۶] مذهب مردمان این شهر شیعه و سنی میباشد. زبان بومیان عربی میباشد.
مکانهای دیدنی عسلویه
آسیاب آبی و قدیمی عسلویه
یکی از آثار زیبا شهرستان عسلویه آسیاب آبی و قدیمی است که در فهرست آثار ملی نیز ثبت شدهاست. موزه مردمشناسی و سواحل تفریحی و نخلستانهای زیبا از دیگر دیدنیهای عسلویه هستند.
تولید محتوا، بک لینک و رپورتاژ آگهی
ویدا علیپور 0914.411.8533
بدون دیدگاه