چند نکته برای ذخیره سازی وسایل در اشپزخانه

به نقل قول از شرکت کلایمر klaymer.ir  اگر فضای آشپزخانه شما بیشتر از هرج و مرج آشفتگی ازوسایل یا تنقلات  است ،تنها با چند تغییر ساده آن را ساماندهی کنید.

1- حبوبات خود را در کوزه های روشن ذخیره کنید.

اگر کابینت های آشپزخانه شما پر از بسته ها و جعبه های نیمه خالی است ، اندازه گیری دقیقاً آنچه را در انبار دارید دشوار خواهد بود. برای نمای ساده تر هنگام باز کردن درب ، کالاهای خشک خود را درون ظروف یا ظروف پلاستیکی یا شیشه ای نگه دارید. قوطیهای ظرف های  شفاف را به جای ظرف های مات انتخاب کنید ، بنابراین با یک نگاه می توانید مقدار هر عنصر باقی مانده را ببینید. و آنها را برچسب گذاری کنید و شاید تاریخ بگذارید .

 

2- استفاده از کابینت های قفسه مانند.

با استفاده ازکابینت های قفسه ای مانند این ، فضای کمتری اضافی را در کمد خود به کار ببرید. سطوح اضافی  ظروف شیشه ای را نگه می دارند ، اما ایده برای شیرین کاری همان کارایی دارد. اگر به طور معمول تعداد زیادی قوطی  روی هم قرار گرفته اید ، اضافه کردن یک قفسه اضافی یا دو ، به نگه داشتن همه چیز در نظم و جلوگیری از سرنگونی وسایل کمک میکند

3-خوراکی ها ی خودرا مانند فروشگاه ها بچینید.

ظروف کوچک و بسته ها می توانند به سختی در کنار هم قرار گیرند و منجر به مجموعه ای از وسایل ناسازگار شوند. برای نگه داشتن همه چیز مرتب و آسان به دست آوردن ، سبدهای کوچک انبار را در کمد خود قرار دهید تا موارد مشابه را در کنار هم قرار دهید. از ظروف پلاستیکی سفید استفاده کنید و هر کدام را برچسب گذاری کرده اند. این امر به ویژه برای مواردی که نمی توان آن ها را در کوزه ها ، مانند نودل ها  یا وسایل پخت ، نمیتوان قرار داد استفاده کنید

4- از فضای درب استفاده کنید

هنگام استفاده از فضای اشپزخانه  درب کابینت را فراموش نکنید. می توانید واحدهای قفسه ای را که از بالای درب آویزان است خریداری کنید و یا سبد های را  نصب کنید. مهم است که قفسه های داخلی را هنگام تعبیه سبد یا قفسه درب در را در  نظر بگیرید. اگر قفسه ها به تمام قسمت جلوی کمد برسند ، باید قفسه ها را طوری قرار دهید که بین آنها قرار بگیرند.

شرکت کلایمر کلایمر جایگزین داربست

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *