کلایمر در اهواز و اجاره کلایمر در اهواز
کلایمر در اهواز
اهواز مرکز استان خوزستان یکی از کلانشهرهای ایران است. این شهر که در بخش مرکزی شهرستان اهواز قرار دارد، در موقعیت جغرافیایی ۳۱ درجه و ۲۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ درجه و ۴۰ دقیقه طول شرقی، در بخش جلگهای خوزستان و با ارتفاع ۱۸ متر از سطح دریا واقع شدهاست.
کارون پرآبترین رود ایران با سرچشمه گرفتن از کوههای استان چهارمحال و بختیاری ، با ورود به اهواز، شهر را به دو بخش شرقی و غربی تقسیم نموده و جلوهٔ زیبایی به شهر دادهاست. بخش غربی عمدتاً مکان ساختمانهای دولتی و اداری است و در بخش شرقی نیز کارخانههای صنعتی و منازل مسکونی قرار دارند. ایستگاه مرکزی قطار اهواز در قسمت غربی و فرودگاه اهواز در قسمت شرقی این شهر قرار دارند. دمای هوای این شهر در مرداد و شهریور به بیش از ۴۵ درجهٔ سانتیگراد میرسد.
اجاره کلایمر در اهواز
ریشه نام اهواز را برگرفته از قوم خوزی (یا هوزی) می دانند که ساکنان بومی استان خوزستان بودهاند و زبان آنها تا چند قرن بعد از اسلام زبان مردم خوزستان بوده است.
اهواز در موقعیت جغرافیایی ۳۱ درجه و ۳۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ درجه و ۶۵ دقیقه طول شرقی، در بخش جلگهای خوزستان و با ارتفاع ۱۲ متر از سطح دریا واقع شدهاست.
شهر اهواز با مساحت ۱۸۶۵۰ هکتار، به عنوان یکی از شهرهای وسیع ایران، محسوب میشود.
در زمان عیلامی ها در حدود شهر کنونی اهواز شهری به نام تاریانا قرار داشته است. عده ای از مورخین عنوان نموده اند نام اهواز در دوران باستان اوکسین بوده است. اهواز در زمان هخامنشیان هوج یا خوجستان یا همان هوجستان خوانده می شود و داریوش کبیر در کتیبه بیستون خوزستان را به همین نام هوج نام برده است. خوز به معنی نیشکر و خوزستان به زبان ایلامی شکرستان است.
نام کنونی اهواز، به ظاهر بازمانده از دوران اسلامی است. در زمان آل بویه اهواز به تصرف درآمد و تحت حکومت آل بویه قرار گرفت. در سده 4 هجری عضدالدوله دیلمی اقدام به مرمت و آبادانی اهواز کرد.
کلایمر نما در اهواز
در سال 1869 میلادی (1248 هجری خورشیدی) همزمان با حفر کانال سوئز که منجر به کوتاه شدن مسیر تجارت دریائی اروپائیان و توجه آنها به منطقه شد اهواز رونق تازه ای گرفت. ناصرالدین شاه قاجار هم از این فرصت برای گسترش تجارت و کشتیرانی بر روی رود کارون استفاده کرد و توسط والی خوزستان در کنار اهواز قدیم بندرگاهی به نام «بندر ناصری» احداث کرد. در پی احداث این بندر نام اهواز به «ناصریه» تبدیل شد تا اینکه در دوره پهلوی و به تبع سیاست قاجار زدائی رضا شاه نام باستانی «اهواز» احیا شده و جای «ناصریه» را گرفت.
جایگزین داربست فلزی کلایمر
اهواز کنونی محور ترانزیتی بسیار مهمی است که بهوسیلهٔ راههای زمینی و ریلی و هوایی سایر نقاط کشور را به بنادر مهم آبادان، خرمشهر، بندر امام خمینی و ماهشهر پیوند میدهد. همچنین با وجود پایانه و بازارچههای مرزی شلمچه و چزابه در نزدیکی اهواز، این شهر به طور مستقیم متاثر از ترافیک کالا و مسافر و مسافران سیاحتی و زیارتی ایرانی و عراقی است.
سطح اینترنت در اهواز
در سطح شهر پوشش اینترنت همراه LTE موجود است و به راحتی با سیم کارت های همراه اول و ایرانسل و رایتل می توانید به اینترنت وصل شوید. هم چنین بسیاری از رستوران ها و کافی شاپ های این شهر، اینترنت رایگان در اختیار مردم می گذارند.
سطح امنیت شهر
شهر دارای سطح امنیت کافی است و میتوانید تا نیمه شب در خیابان های اصلی و شلوغ به گشت و گذار بپردازید. خود مردم شهر اهواز نیز مردمانی شب بیدار هستند و در تابستان ها تا ۳ نیمه شب نیز میتوانید مردم و مغازه های فلافل فروشی آماده برای سرویس دهی را مشاهده کنید
برگرفته از ویکی سفر wikivoyage
تهیه،ویرایش و بازنشر از : ندا کامدار